L’edició Maximum de Berserk comptarà amb una versió en català

El catàleg de Panini Manga no sols s'amplia amb noves obres, sinó que ara també ho fa amb la incorporació de més títols en llengua catalana, sent el pròxim ni més ni menys que Berserk.

Poc més es pot dir de l’obra mestra de Kentaro Miura a hores d’ara. Un dels mangues més reeixits i populars de la història, i que avui dia continua sent el més venut de Panini, la història de Guts i companyia ha conquistat a milions de lectors gràcies a la seva fascinant combinació de fantasia fosca, acció, aventura, drama i fins i tot romanç, tot acompanyat per un dibuix portentós amb un nivell de detall sorprenent i unes composicions escruixidores. Doncs bé, la seva edició Maximum, l'única íntegra publicada a Espanya i que fa que totes les virtuts de l'obra brillin fins i tot més gràcies a la seva gran grandària, tindrà una versió en català per a gaudi dels lectors a partir de juny i amb una periodicitat bimestral.

Cal recordar que Berserk no serà l'únic manga que Panini publicarà pròximament en català, ja que al maig arribarà el primer tom de Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir, de Jeremy Zag i Riku Tsuchida, i que es basa en la cèlebre sèrie d'animació d'origen francès.

A més de les versions en castellà i en català del format Maximum, el volum 41 del tom convencional de Berserk comptarà amb diferents edicions al març: una normal, una altra que inclourà una sobrecoberta amb logo daurat, un pòster imprès per les dues cares i una il·lustració en cartó ploma, i finalment, un lot amb el tom únic de Dur-*An-*Ki, una sobrecoberta alternativa i el citat pòster. Sense oblidar que Panini Manga ja ha publicat la Guía oficial i la novel·la El caballero del Dragón de Fuego.

*Informació i imatges subjectes a canvis per part de l'editorial

Ficha técnica:

Título Berserk
Guion Kentaro Miura
Demografía y géneros Seinen, fantasia, acció, aventura, drama
Volúmenes 20 (sèrie oberta)
Periodicidad Bimestral des de juny
Formato Rústica amb sobrecoberta (15 x 21 cm)
P.V.P. 16,95 €

Todo Berserk en la tienda online de Panini Manga

Más Kentaro Miura en el catálogo de Panini Manga

Compartir