ARTY MOUSE - KIT D'ACTIVITATS DE FIGURES

Regular Price 14,95 € Special Price 14,20 €
Descripción
Els jocs creatius són una part important del desenvolupament dels infants, que pots incentivar amb l'ajuda de l'Arty Mouse i els seus acolorits amics.
En aquest llibre interactiu, l’Arty Mouse ensenya els nens a fer divertits dibuixos fent servir figures.
En un format ideal, amb tapes de cartró que protegeixen l'enquadernació en espiral, conté moltes formes de cartró de moltes colors, estampats i acabats especials i un retolador per dibuixar a les pàgines, que es poden esborrar, i així fer els dibuixos que més els agradin una i altra vegada per treballar i aprendre les diverses figures i crear una gran varietat d'escenes.
Els productes de l'Arty Mouse treballen l'aprenentatge primerenc mitjançant l'art per a nens i nenes de 3 a 6 anys. Si t'agrada, pots trobar molts altres quaderns i kits de manualitats complementaris de l'Arty Mouse!

Más Información
Más Información
Editorial Original:PANINI
Fecha de lanzamiento:5 may 2021
Páginas:12
Tamaño:25 x 26
Formato:No disponible
Interior:Color
ISBN:9788413347462
Enviado de:España - almacén 1
Entrega disponible en:Andorra, Emiratos Árabes Unidos, Albania, Argentina, Bolivia, Chile, China, Cuba, República Dominicana, Ecuador, España, Honduras, Canary Island, India, Macedonia del Norte, Panamá, Paraguay, Arabia Saudí, Singapur, El Salvador, Túnez, Ucrania, Uruguay, Venezuela
¡Hemos encontrado otros productos que te pueden gustar!