ARTY MOUSE - EL MON DE L'ARTY

Regular Price 6,95 € Special Price 6,60 €
Descripción
Els jocs creatius són importants per al desenvolupament dels infants; amb l'ajuda de l'Arty Mousei els seus alegres amics, que coneixeràs en aquest quadern d'activitats, pots ajudar a incentivar-los.
Aquest és un quadern, amb retolador i dues pàgines d'adhesius inclosos, on l'Arty Mouse ens ensenya les formes mentre ens va mostrant el seu món. Els nens poden completar diversos animals dibuixant i enganxant formes.
Pot ser que els més petits al principi necessitin la teva ajuda, però de mica en mica ho aprendran a fer tot sols. I com que les pàgines són esborrables, poden intenar-ho una vegada i una altra. Una manera artística d'introduir l'aprenentatge primerenc.

Más Información
Más Información
Editorial Original:PANINI
Fecha de lanzamiento:5 may 2021
Páginas:24
Tamaño:22 x 28
Formato:No disponible
Interior:Color
ISBN:9788413347523
Enviado de:España - almacén 1
Entrega disponible en:Andorra, Emiratos Árabes Unidos, Albania, Argentina, Bolivia, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, Ecuador, España, Guatemala, Honduras, Canary Island, India, Macedonia del Norte, Nicaragua, Panamá, Perú, Paraguay, Arabia Saudí, Singapur, El Salvador, Túnez, Ucrania, Uruguay, Venezuela
¡Hemos encontrado otros productos que te pueden gustar!