MINIDICCIONARI EN IMATGES - EL COS HUMÀ

Regular Price 10,95 € Special Price 10,40 €
Descripción

Un llibre per als més petits de casa que els ajudarà a descobrir com funciona el cos humà, amb imatges senzilles i textos breus.

Minidiccionari en imatges és una exitosa col·lecció de llibres infantils perfectes per començar a llegir amb la lletra majúscula el primer vocabulari amb els més menuts. Així aprendran a relacionar cada paraul a amb la imatge que la representa. Cada títol tracta una temàtica que forma part del seu dia a dia, per tal que puguin reconèixer els conceptes més fàcilment.

A més a més, té un format perfecte per a mans menudes, amb tapes encoixinades i pàgines robustes de cartró, que ells poden passar fàcilment una i altra vegada sense que es trenquin.

Hi ha diversos títols a la mateixa col·lecció, que completen l'aprenentatge del llenguatge en diverses temàtiques.

Más Información
Más Información
Fecha de lanzamiento:25 ene 2023
Páginas:30
Tamaño:15,5 x 20 cm
Formato:Tapa Dura
Edad:3+
Interior:Color
Enviado de:España - almacén 1
Entrega disponible en:Andorra, Emiratos Árabes Unidos, Albania, Argentina, Bolivia, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, Ecuador, España, Guatemala, Honduras, Canary Island, India, Macedonia del Norte, Nicaragua, Panamá, Perú, Paraguay, Arabia Saudí, Singapur, El Salvador, Túnez, Ucrania, Uruguay, Venezuela