EL BONIC MON DEL PETIT PRINCEP

Regular Price 14,90 € Special Price 14,15 €
Descripción

Un llibre de gran format, amb efectes daurats a la portada, per gaudir de la meravellosa història del petit Príncep. Una adaptació del cèlebre llibre d'Antoine de Saint-Exupéry per als més menuts.

En aquest llibre, trobaràs una manera diferent de gaudir d'aquesta lectura: a cada doble pàgina es proposa un personatge, un escenari o una situació del petit Príncep.

S'introdueix amb les il·lustracions originals i una cita, i a continuació es presenta tot l'imaginari relacionat amb el tema. El vocabulari s'acompanya de fotografies o de les il·lustracions originals de l'autor. Una manera diferent d'introduir el vocabulari poètic i tendre de l'univers del petit Príncep.

Un bon llibre per regalar.

Más Información
Más Información
Fecha de lanzamiento:31 dic 2019
Páginas:12
Tamaño:24 x 35
Formato:No disponible
Interior:Color
ISBN:9788413340777
Enviado de:España - almacén 1
Entrega disponible en:Andorra, Emiratos Árabes Unidos, Albania, Argentina, Bolivia, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, Ecuador, España, Guatemala, Honduras, Canary Island, India, Macedonia del Norte, Nicaragua, Panamá, Perú, Paraguay, Arabia Saudí, Singapur, El Salvador, Túnez, Ucrania, Uruguay, Venezuela