Maximum Berserk #1 - Edició en català

Guts és un temut guerrer que vesteix completament de negre, té un braç de metall i un estrany estigma en el coll, i branda una immensa espasa que és més gran que ell mateix. Al seu pas deixa un rastre de sang, cadàvers i destrucció, un viatge ple de violència amb un únic propòsit: la venjança. El seu objectiu són uns perillosos monstres que es fan passar per humans i que semblen tenir una relació molt estreta amb el seu passat. Quan en les seves aventures es topi amb un petit elf anomenat Puck, aquest li seguirà de manera fidel i descobrirà el fosc món en el qual viu Guts.

El catàleg de manga en català de Panini Manga creix amb la incorporació d'un dels grans clàssics del còmic japonès, una obra cabdal que ha conquistat a crítica i públic des del seu llançament en 1989, i la popularitat del qual continua sent extraordinària avui dia. Kentaro Miura ens presenta una èpica història de fantasia fosca plena d'aventura, acció i drama amb una apassionant trama, carismàtics personatges i un increïble dibuix, amb un gran nivell de detall i amb composicions de pàgina que són una autèntica obra d'art, i que sens dubte captivaran al lector. El format Maximum, amb els seus dobles toms de gran grandària, fa que tot brilli encara més.

Malgrat la defunció de l’autor en 2021, l’obra seguirà endavant amb la realització de l’Studio Gaga (el seu equip d’ajudants) i la supervisió de Kouji Mori, amic íntim de Miura i una de les persones que coneixia el final plantejat de la història. Panini Manga també ha llançat la versió en castellà de Berserk, tant en el seu format convencional com en Maximum, a més de la Guía oficial i la novel·la El caballero del dragón de fuego; a més d’altres mangues de l’autor, com Dur-An-Ki, Gigantomaquia, Japan, Oh-Roh i Oh-Roh-Den.

*Informació i imatges subjectes a canvis per part de l'editorial

Fitxa tècnica:

Títol Berserk
Guió i dibuix Kentaro Miura
Demografia i gèneres Seinen, fantasia, acció, aventura, drama
Volums 20 (sèrie oberta)
Periodicitat Bimestral a partir de juny
Pàgines 456
Format Rústica amb sobrecoberta (15 x 21 cm)
P.V.P. 16,95 €
Copyright © Kentaro Miura 1990 / HAKUSENSHA, INC.


A la venda el 22/06/2023!

Tot Berserk a la botiga online de Panini Manga

I més de Kentaro Miura al catàleg de Panini Manga

Compartir